Filosofi

En plats för en stor passion – Vi kallar den ALTRO

Min passion för hantverket frisör började tidigt och jag hade visioner att driva något eget redan då. Min första affärsplan skrev jag som 16-åring. Drömmarna var stora och ibland lite spretiga. Men ibland har man de där drömmarna som man bara inte kan släppa. Tankar som för en konstant framåt. Det dröjde tills jag blev 32 innan jag tog det sista steget att starta min dröm och sedan dess har det fortsatt. Idag har jag även utvecklat ett utbildningskoncept för frisörer som fått namnet ALTRO Education. Jag har dessutom förmånen att dela min passion för hantverket med fantastiska kollegor. Så välkommen in! Drömmen som blev sann, jag kallar den ALTRO.
Jag tror du förstår vad jag menar när du väl är här.
frieda-sign-small

vi är Altro

Lär känna personerna bakom salongen

 • Emma
  Emma FRISÖR

  En kreativ perfektionist. Hos Emma blir du alltid nöjd. Hon ser skönhet i allt och framhäver det bästa hos människan. Utveckling och kunskap är viktigt för Emma. Hennes smittande skratt charmar vem som helst.

 • Caroline
  Caroline FRISÖR

  En konstnärlig stjärna. Carro levererar service i världsklass. Hon lyssnar, analyserar och ger energi som få. Hos Carro lämnas inget åt slumpen och allt levereras med värme och noggrannhet.

 • Frieda
  Frieda FRISÖR & ÄGARE

  Frieda är grundaren till ALTRO. En tjej som älskar sitt yrke som frisör där hon får vara kreativ och social. Men bakom finns också en annan drivkraft; att utveckla en affärsidé och att lyfta människor. Det ger inspiration.

 • Safie
  Safie FRISÖR

  En erfaren frisör som aldrig slutar att utvecklas. Safie har många rader på sitt cv. Det hon inte kan om frisöryrket är inte värt att veta. Trygghetens kvinna med ett hjärta av guld.

 • Ulrika
  Ulrika FRISÖR
  En glittrande optimist! Alltid positiv och glad.
  Hon älskar att vidareutbilda sig inom hantverket och är väldigt kreativ.
  Om du vill få dig ett gott skratt ska du träffa Ulrika.

kontakta oss

Följ oss