Filosofi

En plats för en stor passion – Vi kallar den ALTRO

Min passion för hantverket frisör började tidigt. Första affärsplanen skrev jag redan som 16-åring. Planerna var stora och vissa kanske skulle kalla det naivitet. Men så ibland har man de där drömmarna som man bara inte kan släppa. Visioner som för en konstant framåt. Hjälper en att lära sig nya saker och helt enkelt fortsätta vara nyfiken. Hade jag vetat att det skulle dröja till jag var 32 innan jag tog det sista steget hade jag kanske släppt tanken. Men när jag nu väl slår upp dörrarna till min salong inser jag att det varit väl värt väntan. Erfarenhet, insikter, kunskap jag samlat under åren. Inte minst en än större passion för hantverket men också en ödmjukhet och respekt för det. En passion jag nu får chansen att dela med fantastiska kollegor.
Så nu kan jag äntligen säga; välkommen in. Drömmen som blev sann, vi kallar den ALTRO. Jag tror du förstår vad jag menar när du väl är där.
frieda-sign-small

vi är Altro

Lär känna personerna bakom salongen

 • Emma
  Emma FRISÖR

  En kreativ perfektionist. Hos Emma blir du alltid nöjd. Hon ser skönhet i allt och framhäver det bästa hos människan. Utveckling och kunskap är viktigt för Emma. Hennes smittande skratt charmar vem som helst.

 • Caroline
  Caroline FRISÖR

  En konstnärlig stjärna. Carro levererar service i världsklass. Hon lyssnar, analyserar och ger energi som få. Hos Carro lämnas inget åt slumpen och allt levereras med värme och noggrannhet.

 • Frieda
  Frieda FRISÖR & ÄGARE

  Frieda är grundaren till ALTRO. En tjej som älskar sitt yrke som frisör där hon får vara kreativ och social. Men bakom finns också en annan drivkraft; att utveckla en affärsidé och att lyfta människor. Det ger inspiration.

 • Safie
  Safie FRISÖR

  En erfaren frisör som aldrig slutar att utvecklas. Safie har många rader på sitt cv. Det hon inte kan om frisöryrket är inte värt att veta. Trygghetens kvinna med ett hjärta av guld.

 • Ulrika
  Ulrika FRISÖR
  En glittrande optimist! Alltid positiv och glad.
  Hon älskar att vidareutbilda sig inom hantverket och är väldigt kreativ.
  Om du vill få dig ett gott skratt ska du träffa Ulrika.

kontakta oss

Följ oss